Pótbeiratkozás a negyedik óvodai csoportba

2020. július 24.

Kedves Szülők!

Örömmel értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy óvodánk tovább bővült, négy csoportos óvodaként további szabad óvodai férőhelyekre várjuk a 2.5 - 6 éves gyermekek jelentkezését 2020. szeptember 01-től.

JELENTKEZÉS:

A frissített óvodai jelentkezési lap a 2020/2021-es nevelési évre elérhető itt. Az óvodai jelentkezési lap az intézmény portáján is elkérhető, illetve otthon is kinyomtatható. Kérjük, hogy a kitöltött, mindkét szülő által aláírt, jelentkezési lapot

2020. augusztus 18-ig  adják le az intézmény portáján.

Az óvodai felvételről (vagy az esetleges elutasításról) írásban értesítjük a kedves szülőket, előreláthatólag 2020 augusztus 24-ig.

 

BEIRATKOZÁS:

Az óvodai pótbeiratkozásra 2020. augusztus 25 és 26.-án, reggel 8 és 16 óra között kerül sor az iskola titkárságán. A szükséges dokumentumok listáját megtalálják a honlapunkon, illetve augusztusban a felvételről szóló értesítéssel együtt írásban is megküldjük a felvételt nyert gyermekek szülei számára.

 

TÁJÉKOZTATÁS

Intézményünk világnézetileg elkötelezett, óvodánk fenntartója a Hit Gyülekezete egyház. Az óvodánkban elsősorban a Hit Gyülekezetéhez tartozó családok gyermekeit fogadjuk, csak az üresen maradt férőhelyekre tudunk más felekezethez tartozó, vagy világnézetileg nem elkötelezett családok gyermekeit fogadni. Az óvodánkban a keresztény értékorientált, erkölcsi és közösségi nevelésre tesszük a hangsúlyt. Az óvodai jogviszony létrejötte után a Pedagógiai Programban, a Házirendben és a Szervezeti és Működési Szabályzatban megfogalmazott magatartásbeli, hitéleti és szellemi -erkölcsi előírások érvényesek az óvodásokra, és szüleikre is. Az óvodánk az intézmény egyházi jellegének figyelembevételével, az óvodás gyermek gondviselőivel megállapodást köt. A megállapodás elfogadása, feltétele az óvodai jogviszony létesítésének.  

Alapdokumentumaink a honlapon elérhetőek, megismerhetőek. (Pedagógiai Program, Közzétételi lista, Házirend, Szervezeti és Működési szabályzat)

 

Köszönjük az együttműködést, szeretettel várjuk a jelentkezőket.
 
 

Máté József igazgató úr megbízásából,

Erdődi Attiláné

óvodai intézményegység-vezető

 

Debrecen, 2020. 07. 24.