Kézilabda siker három Huszár Gál-ossal

2018. január 26. Kézilabda siker három Huszár Gál-ossal

Gyöngyösi győzelemmel hangoltak a Főnix Kupára!

 

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola két csapattal vett részt az első alkalommal kiírt Téli Mátra Kupa kézilabda tornán, ahol a DSC-SI egyik csapatában három Huszár Gál-os is a siker aktív részese volt.
Az említett Huszár Gál-os személyek: Bujárszki Ádám edző és két játékos: Solymosi Zsófia (álló sor, jobbról a második lány) és Tokai Nadin (középső térdelő sor, balról a második lány).

Szívből gratulálunk és további sok sikert kívánunk.

 

Részletek a Téli Mátra Kupáról (a Debreceni Sportcentrum hivatalos oldaláról: http://www.debrecenisportiskola.hu)

A 2006-os korcsoportban körmérkőzéses lebonyolítás után dőltek el a helyezések. A DSC-SI ,,A” együttese mind a négy találkozóját megnyerte, így százszázalékos teljesítménnyel hódította el a trófeát, sőt a torna legjobb játékosát is az aranyérmes csapat adta, Tóth Jázmin személyében.

,,Öt hónapja vettem át Tóth Rózsa kollégámtól az U11-es korosztályt, aki nagyon komoly munkát végzett a csapattal. Ez volt az első komolyabb torna, ahol fel tudtam mérni a csapat képességeit. Pozitív élményekkel gazdagodtam. Kiváló csapategység és csapatszellem párosult nagyon jó egyéni teljesítményekkel. Folytatjuk a megkezdett kemény munkát, és tovább építkezünk. A következő nagy megmérettetésünk a hazai rendezésű XI. Főnix Kupa lesz, ahol szeretnénk jól szerepelni. Gratulálok a csapatomnak”!- fogalmazott a kupagyőztes lányok edzője, Bujárszki Ádám.

A csapat tagjai: Tóth Jázmin, Buti Réka, Bene Dóra, Tokai Nadin. Solymosi Zsófia, Csizmadia Anna, Balogh Lili, Leskó Dorka, Krajcsovics Kira, Soós Lilla, Vincze Viktória, Köteles Rebeka, Gali Tímea, Bristyán Dorina, Hajzer Hanna

Az esemény hivatalos linkje:
http://www.debrecenisportiskola.hu/showcikk.php?3356