Inter Academy bemutató edzése a Huszár Gál Iskolában

2018. április 19. Inter Academy bemutató edzése a Huszár Gál Iskolában


2018. április 18., szerda délután az egy hónapja Magyarországra érkezett és beindított Inter Academy utánpótlásnevelő labdarúgó központ Debrecenben, a Huszár Gál Iskola műfüves pályáján tartott bemutató edzést az U7- U13-as korosztályok számára.

A Budapestről érkezett Inter Academy szakmai stáb érkezését nagy várakozás előzte meg.
A Debrecenbe érkezett szakmai stábja tagjai:
Cornides Zoltán, Inter Academy - Szent Pál FC labdarúgás szakosztályvezetője
Luigi Mainolfi, az FC Internazionale Milano utánpótlás edzője
Hollósi Mátyás, Inter Academy - Szent Pál FC segédedzője
Náray Tamás, Inter Academy - Szent Pál FC illetve HSE alelnöke

A hivatalos bemutatkozáson és gyakorlati bemutatóedzésen túl egy szülői- és diákfórumra került sor, ahol az érdeklődők az Inter Academy megismerésén túl kérdéseiket tehették fel.

A fiatalok az U7-es, óvodás korosztálytól egészen az U13-as korosztályig egyaránt kipróbálhatták milyen érzés egy olyan "dress-t" magukra ölteni, amely egy olyan sportklub eszméit képviseli, amelynek a hitvallása egymás tiszteletén és a sportág iránti szenvedélyen alapul. Abban a megtiszteltetésben van része városunknak és iskolánknak, hogy az országban egyedülálló módon létrejött Inter Academy - Szent- Pál FC  labdarúgó klub Budapest mellett  vidéken is elkezdje az utánpótlás kinevelését.
Izgatottan várjuk az első edzéseket, hogyan sikerül az olasz profizmust a magyar virtussal összekovácsolni.

Hajrá Inter, forza Inter :) 

 

Az alábbi képgalériákban megtekinthetnek néhány csapatfotót, néhány U7-U9-es, illetve U11-U13-as bemutatedzésről készült képet: