Támogatás

Kérjük ajánlja föl egy százalékát fenntartó egyházunknak, a Hit Gyülekezetének.

Technikai szám: 0279

1százalék

Második egy százalékát kérjük ajánlja föl az iskolánkat támogató Huszár Gál Oktatási Alapítványnak. Adószám: 18567056-1-09  

egy százalék (legyen ön is jótevő) 

Kedves Szülők! Kedves Támogatóink! Nagy örömünkre szolgál, hogy gyermeke a Hit Gyülekezete által fenntartott oktatási intézményben folytatja tanulmányait! Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a korábbi években megkezdett fejlesztéseket folytassuk és tovább növeljük az oktatás színvonalát. Ehhez szeretnénk a támogatásukat, segítségüket kérni olyan formában, amely egyáltalán nem terheli meg Önöket, de mégis sokat segíthetnek abban, hogy gyermekük még jobb lehetőségek között tanulhasson.

Mint Önök előtt is bizonyára ismert minden adót fizető állampolgárnak lehetősége van a már befizetett adójának az 1 + 1 %-ról rendelkeznie. Egy olyan összegről szól ez, amelyet az államkasszába mindenképpen be kell fizetni, de mégis mindenkinek lehetősége és joga van hozzá, hogy ennek az összesen 2 százaléknak a felhasználási sorsáról döntsön. Az egyik 1 %-ot egy alapítványnak lehet felajánlani, a másik 1 %-ot csak valamelyik bejegyzett egyháznak.

Arra kérjük Önöket, hogy az egyházaknak adható 1 %-ot illetően támogassák az Önök gyermeke által látogatott oktatási intézmény fenntartóját a Hit Gyülekezetét, ezzel is segítve a munkánkat és a további fejlesztéseinket! A Hit Gyülekezete technikai száma: 0279.

Az egyházunknak felajánlott 1% mellett lehetőségük van arra is, hogy egy másik 1%-ot az iskolánkat támogató Huszár Gál Oktatási Alapítvány számára ajánlja föl.  Az alapítvány adószáma: 18567056-1-09. Ha az alapítványt és az egyházat is támogatni szeretné ugyanazon az EGYSZA című lapon megteheti. Ráadásul mindez rendkívül egyszerűen megvalósítható és csupán néhány percet igényel Önöktől! Nem kell mást tenniük, mint kitölteniük az adóbevalláshoz mellékelt támogatási nyilatkozatot, betenni a borítékba és feladni a postán. A felajánlást május 20-ig kell eljuttatni az adóhivatalnak.

A felajánlásról szóló rendelkezést bele teheti külön borítékba és az adóbevallásától függetlenül is megküldheti a május  20-i határidőig az Adóhivatalnak. Az adóhivatalnak szóló borítékon feladóként az adózó nevének kell szerepelnie. Ha nem tudja föladni postán a borítékot, szívesen segítünk: a kitöltött borítékot Ön vagy gyermeke május 18-ig behozhatja az iskolába a gazdasági osztályra. Ebben az esetben a postára adást mi megoldjuk, önnek csak a rendelkezést és a borítékot kell kitöltenie. Tehát a lépések egyenként:

1. Kérjük, töltse ki az adóbevalláshoz mellékelt "EGYSZA" lapot'!

2. Helyezze be az adóbevalláshoz mellékelt rendelkező borítékba!

3. Írja rá a nevét, a lakcímét, az adóazonosító számát és írja alá a borítékot a leragasztásnál!

4. Az így elkészült rendelkező borítékot tegye bele az adóhivatalnak küldendő nagyobb méretű borítékba, amelyre mindenképpen írja rá a nevét!

5. Adja föl postán az adóhivatal illetékes irodájának, vagy küldje be az iskolába és mi postára adjuk.

Ez a néhány egyszerű művelet és az erre szánt csekély idő számunkra nagyon sokat jelenthet, hiszen újabb és újabb kapukat nyit meg a terveink eléréshez!

Köszönjük a támogatását!

A Huszár Gál Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tantestülete és tanulói

1 plussz 1 százalék