Rajzpályázat átadó ünnepség

2017. október 20. Rajzpályázat átadó ünnepség

Az 500 éves protestáns mozgalom alkalmából, A Biblia, a családom és én címmel, a debreceni Huszár Gál Óvoda által kiírt óvodai rajzpályázat ünnepélyes díjátadójára 2017. október 18., szerda 10 órától került sor.

Minden kedves résztvevőnek, alkotónak, lelkes támogató, felkészítő szülőnek és pedagógusnak szeretettel gratulál a pályázatot kiíró, Huszár Gál Óvoda kollektívája és az intézményünk vezetősége.

A díjazottaknak, ajándékaik hasznosítása során (gyermek bibliák, bibliai kézi könyvek, bibliai DVD-k, színezők és bibliai puzzle, rajzeszközök) további sok örömet, további sok inspirált alkotást és szép napokat kívánunk.
Köszönjük a rajzpályázat főszponzorának a Huszár Gál Gimnáziumnak, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda vezetőségének bőkezű és értékes támogatását és további két családnak a nagylelkű felajánlását.
 
A kiállítás az intézményünk aulájában megtekinthető október 27-ig.
 
Az óvodai rajzpályázat végeredménye megtekinthető itt:
A díjátadó ünnepségre október 18, szerdán 10 órától került sor, ahova az éteren keresztül a sok díjat nyert, pécsi Sztárai Óvoda is bejelentkezett, a gyermekek és mindenki nagy örömére, mintha itt lettek volna...
 

A díjakat a szakmai zsűri nevében: Megyesi Csabáné Sipos Nóra rajztanárnő (nyíregyházi Bethlen Gábor Iskola) és Majoros Erika igazgató helyettes adta át (Huszár Gál G, Ált. Isk, AMI és Óvoda). A szakmai zsűri távollévő tagja: Bíró Ilona grafikus (Bornemisza Gimnázium Budapest). Munkájukat hálásan köszönjük.

 

 
 

A Bornemisza Óvoda óvodásai megkapták postán az ajándékot, a kép előterében: Losoncs Petra 4 éves, aki a 3-4 évesek fődíjasa.

 

A pécsi Sztárai óvodások is átvették a postán küldött jutalmakat. A képeken a díjazottak és a további lelkes pályázók láthatóak, ajándékaikkal és felkészítő óvoda pedagógusaikkal.